Salon jsem navštívila již několikrát a moc se mi tu líbilo! Slečna byla milá, příjemná a šetrná. Ve všem se mi snažila vyhovět. Byla jsem opravdu spokojená. Salon určitě znovu navštívím. Vřele doporučuji :-)
Doporučuji!
Monika | 06.02.2013
Kosmetický salon Orchidej
Michala Harabišová
Kosmetička
IČ: 88845699
Krymská 6
Karlovy Vary - Tuhnice
36001
(Budova za Finančním úřadem)
TEL: 774 449 200, 774 707 921
E-MAIL: mmismma@seznam.cz
Otevírací doba
PO-PÁ dle telefonické domluvy
Na všechny druhy péče je možné zakoupit dárkové poukazy a udělat tak radost Vašim blízkým anebo vyřešit problémy se sháněním dárků. Dárkový poukaz má dvouměsíční platnost a je vystaven na konkrétní ošetření (není uvedena cena) nebo je vystaven na konkrétní obnos, přičemž obdarovaný/á si následně vybere ošetření dle vlastního přání.
Své dotazy, připomínky či objednávky mi pište na e-mail: mmismma@seznam.cz nebo na tel: 774 449 200 nebo 774 707 921. Ráda Vám vyjdu vstříc s dobou objednání. Pro rychlejší objednání klikněte na kolonku "Kde mě najdete" nahoře v menu, kde stačí vyplnit jméno, e-mail a Váš dotaz, který mi bude obratem doručen :-)
Monika | 06.02.2013
Salon jsem navštívila již několikrát a moc se mi tu líbilo! Slečna byla milá, příjemná a šetrná. Ve všem se mi snažila vyhovět. Byla jsem opravdu spokojená. Salon určitě znovu navštívím. Vřele doporučuji :-)
Děkuji za návštěvu :-) salon.orchidej@seznam.cz